Loading...

Terra Brava, més brava

Terra Brava Més brava

Benvingut a Tierra Brava. Gastronomia de mercat al cor de Barcelona. Més brava que mai, Terra convida a un ambient atrevit de tapes, cocteleria d'autor i música a Mercat del Ninot.

Oferim una agenda musical àmplia i variada amb artistes diferents cada setmana. Cada dia podreu gaudir amb nosaltres la millor música en directe ideal per venir amb els vostres.
Visita'ns a instagram i descobreix la nostra programació.

El millor espai al cor de Barcelona.

Dos salons, terrassa i una gran barra. Aquest local us ofereix una disposició de l'espai ideal perquè pugueu realitzar el vostre esdeveniment somiat.

Sala principal

La nostra sala ens convida a submergir-nos en un entorn càlid i dinàmic pensat especialment per a tu. A les nits, l'espai es transforma en una pista de ball amb la millor música en directe.

Sala entrada

Gaudeix del teu menjar en un espai més íntim a la nostra sala d'entrada. Senti't com si estiguessis a casa teva amb un xef privat.

Barra

Totalment versàtil, la nostra barra està pensada per cobrir totes les necessitats dels nostres comensals, de dia i de nit.

Terrassa

A les portes del mercat disposem la nostra terrassa equipada per poder-la gaudir en qualsevol moment de l'any.
Tour Virtual 360º
Som es ico

Sala principal

Nuestra sala nos invita a sumergirnos en un entorno cálido y dinámico pensado especialmente para ti.  Por las noches el espacio se transforma en una pista de baile con la mejor música en directo.

Sala entrada

Disfruta de tu comida  en un espacio más íntimo en nuestra sala de entrada.  Siéntete como si estuvieras en tu casa con un chef privado.

Barra

Totalmente versátil, nuestra barra está pensada para cubrir todas las necesidades de nuestros comensales, de día y de noche.

Terraza

A las puertas del mercado disponemos nuestra terraza equipada para poder disfrutarla en cualquier momento del año.

L'essència del mercat a cada plat.

Al Mercat del Ninot, Terra combina tradició i modernitat amb un toc contemporani en una oferta gastronòmica estacional: La proximitat.

Ubicació i horaris.

Dilluns Tancat

Dimarts 13:00 a 01:00

Dimecres 13:00 a 01:00

Dijous 13:00 a 02:30

Divendres 13:00 a 03:00

Dissabte 12:00 a 03:00

Diumenge Tancat