Loading...

La brisa del port

La brisa del port

                 Benvingut a Brisa Palau de Mar. Cuina tradicional enfocada en tapes, brasa i arrossos. L'ànima del port bolcada en exquisits mossegades amb el més pur sabor a Barcelona.

Un espai íntim amb la terrassa com a protagonista.

A l'emblemàtic Palau de Mar, Brisa s'alça com un ambient íntim i relaxat davant del port. Una gran terrassa amb ombra i vegetació rep els comensals que busquen una autèntica experiència comtal al costat del Mediterrani.

Terrassa del passeig

Les nostres dues terrasses estan separades pel passeig del Port Vell de Barcelona. Des de cadascuna podreu viure l'esperit jove de la ciutat de Barcelona.

Terrassa interior

Tots els ingredients necessaris per fer un esdeveniment inigualable. Les vistes, la ubicació , el disseny de lespai i la qualitat del nostre menjar i còctels.

Terrassa condicionada

A la nostra terrassa de vidre i climatitzada es pot gaudir de les vistes del port cada dia de l'any. La teva comoditat és el primer.

Barra Exterior

La nostra barra, situada a la terrassa interior i amb acomodament també sobre el passeig, serà l'encarregada de proporcionar els còctels més frescos per al teu proper esdeveniment.

Interior

Un ambient interior molt íntim on viure l´experiència de la preparació de les nostres delicioses tapes i plats.

Terraza del paseo

Nuestras dos terrazas están separadas por el paseo del Port Vell de Barcelona. Desde cada una de ellas podrás vivir el espíritu joven de la ciudad de Barcelona.

Terraza interior

Todos los ingredientes necesarios para realizar un evento inigualable. Las vistas, la ubicación , el diseño del espacio y la calidad de nuestra comida y cócteles.

Terraza acondicionada

En nuestra terraza acristalada y climatizada se puede disfrutar de las vistas del puerto todos los días del año. Tu comodidad es lo primero.

Barra Exterior

Nuestra barra, situada en la terraza interior y con acomodamiento tambíen sobre el paseo, será la encargada de proporcionar los más frescos cócteles para tu próximo evento.

Interior

Un ambiente interior muy íntimo donde vivir la experiencia de la preparación de nuestras deliciosas tapas y platos.

La versió més fresca dels sabors tradicionals.

La nostra especialitat és el dinar de mar i l'acompanyem amb una barra de còctels d'autor per gaudir de la brisa marina com cal.

Ubicació i horaris.

Dilluns 09:00 - 23:00

Dimarts 09:00 - 23:00

Dimecres 09:00 - 23:00

Dijous 09:00 - 23:00

Divendres 09:00 - 01:00

Dissabte 09:00 - 01:00

Diumenge 09:00 - 01:00